Projektiauto

Kustannustehokas ratkaisu kausittaiseen tarpeeseen

Scandia Rent PROJEKTIAUTO on erinomainen vaihtoehto, kun auton käyttötarve on kausittaista tai projektiluontoista. PROJEKTIAUTO soveltuu hyvin myyntiorganisaatioille, rakennusalan projektitöihin sekä teollisuuden tarpeisiin. Myös kausityöntekijöille niin yritys- ja kunnallispuolella projektiauto soveltuu erinomaisesti. PROJEKTIAUTOT ovat tyypillisesti henkilö- sekä pakettiautoja, käyttötarpeesta riippuen.

 PROJEKTIAUTON käyttötarve määritellään tapauskohtaisesti ja auto on yrityksenne käytössä niin kauan kuin sitä tarvitsette. Scandia Rent palvelee joustavasti koko projektin ajan, huomioiden mahdollisesti muuttuvat käyttötarpeet. PROJEKTIAUTO on helppo kokonaisratkaisu, joka sisältää huollot, renkaanvaihdot sekä vakuutukset. Käyttäjän ei tarvitse kuin muistaa tankata ja huolehtia kuukausittaisista käyttömaksuista.

PROJEKTIAUTO auttaa ennakoimaan yritysautoilunne kustannukset.

Liity mukaan:

Autovuokraus
Odotusauto
Projektiauto
Business Easy
Leasing
Yhteiskäyttöautot
Autovuokraus Leasing
Valtakunnallinen Alueellinen
Puhelimitse Sähköpostitse
Rekisteriseloste
Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Niitä käytetään myös sivustomme kävijämäärän ja mainontamme mittaukseen. Hyväksyt evästeiden käytön laitteessasi jatkamalla sivuston käyttöä. Lue lisää
OK