Business Easy

Säästöä kilometrikorvauksiin verrattuna

Scandia Rent Business Easy on kustannustehokas ratkaisu henkilökunnan liikkumiseen kilometrikorvausten sijaan. Työntekijän päivämatka useamman sadan kilometrin päähän tulee huomattavasti edullisemmaksi Business Easy ratkaisulla. Monesti vuokra- auton käyttäminen säästää 30 - 50 % verrattuna kilometrikorvauksien maksamiseen työntekijälle. 

Business Easy on ratkaisu yritysasiakkaille, joille liikkuminen on välttämätöntä mutta yrityksellä ei ole omia autoja käytössä. Olipa yrityksenne käyttötarve säännöllistä tai satunnaista, Business Easy on kustannustehokas ratkaisu. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin parhaiten sopiva ratkaisu.

Kattava raportointi

Raportoimme Business Easy- asiakkaita sovitusti ja toivomallanne tavalla. Yrityskäyttäjän on helppo seurata raporteista vuokrauksia sekä kustannussäästöjä. 

Liity mukaan:

Autovuokraus
Odotusauto
Projektiauto
Business Easy
Leasing
Yhteiskäyttöautot
Autovuokraus Leasing
Valtakunnallinen Alueellinen
Puhelimitse Sähköpostitse
Rekisteriseloste
Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Niitä käytetään myös sivustomme kävijämäärän ja mainontamme mittaukseen. Hyväksyt evästeiden käytön laitteessasi jatkamalla sivuston käyttöä. Lue lisää
OK