Scandia Rent sijaisautopalvelu

Scandia Rent palvelee valtakunnallisesti, kun oma autosi on kolarin, teknisen vian tai huollon takia poissa käytöstä. Työmatkat tai lasten harrastukset hoituvat sijaisautolla kätevästi ja toimitamme sijaisauton haluamaasi paikkaan. Kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset sijaisautoasiakkaat ovat todenneet -   "kyllä Scandia Rentin kanssa onnistuu".

Sijaisauto kolarikorjauksen ajaksi

Liikennevahinkotapauksessa sinulla on syyttömänä osapuolena mahdollisuus tiettyjen edellytysten täyttyessä saada sijaisauto. Sijaisauton saamiseksi sinun tulee täyttää käyttötarveselvitys. Mikäli edellytykset täyttyvät, vastapuolen vakuutusyhtiö kattaa suurimman osan Scandia Rent -sijaisauton vuokrakustannuksista, kun oma autosi on korjaamolla.

  • 100% kun sinulla on huoltoleasing
  • 94% kun sinulla on rahoitusleasing tai oma auto.

Jos autossasi on vakuutusturvana ns. laajempi kaskovakuutus, kattaa seisontapäiväkorvaus osan sijaisautokustannuksista myös ollessasi syyllinen osapuoli.

Sijaisauto huollon tai teknisen korjauksen ajaksi

Scandia Rent sijaisautopalvelu on käytössäsi myös silloin, kun oma autosi on huollossa tai korjauksessa teknisen vian johdosta. Scandia Rent toimii yhteistyössä kaikkien autokorjaamoiden sekä autoliikkeiden kanssa. Toimitamme sijaisauton haluamaasi paikkaan. Sijaisauton varaat kätevimmin soittamalla lähimpään toimipisteeseen tai varaamalla sijaisauton nettivarauksen kautta. 

Scandia Rent on LähiTapiolan, Turvan, Pohjantähden ja POP vakuutuksen virallinen valtakunnallinen sijaisautoyhteistyökumppani

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Niitä käytetään myös sivustomme kävijämäärän ja mainontamme mittaukseen. Hyväksyt evästeiden käytön laitteessasi jatkamalla sivuston käyttöä. Lue lisää
OK