Scandia Rent -tilillä maksat joustavasti!

Scandia Rentillä maksaminen on nyt entistä joustavampaa. Kuluttaja-asiakkaana voit maksaa henkilöautojen ja pakettiautojen vuokraukset joustavasti osamaksulla.

Scandia Rent -tili

Scandia Rent -tili toimii kuin luottokortti. Voit valita sen maksutavaksi kun asioit toimipisteessä. Osamaksua voi käyttää yhteen tai useampaan vuokraukseen. Uudet ostoksesi lisätään olemassa olevalle tilille, joka laskutetaan sinulta kerran kuukaudessa. Osamaksu on sinulle joustava maksuvaihtoehto, sillä voit itse valita sopivan maksuerän. Kuukausittainen
minimilyhennys on 5 % avoinna olevasta saldostasi.

Toimipisteessä:

Scandia Rent -tili on heti käytössäsi, kun asioit toimipisteessä. Osamaksusopimusta ei erikseen tarvitse tehdä, vaan lähetämme kotiisi laskun, jonka voit eräpäivään asti muuttaa osamaksuksi laskulle kirjatun ohjeen mukaisesti.

Scandia Rent -tilin kustannukset

Luotonhoitomaksu: 2,90 €/kk
Luoton vuosikorko: 19,50 %

Esimerkki: Kun maksat 1 000 € luoton 12 kk tasaerin on kuukausierä 93,82 €, todellinen vuosikorko 24,93 % ja maksettava kokonaismäärä 1 125,82 €, josta luottokustannusten osuus on 125,82€. Osamaksua varten asiakkaalle avataan tililuotto. Luotonantaja: Arvato Finance (Gothia Oy), PL 414, 00101 Helsinki. Tililuoton tarkemmat ehdot löydät osoitteesta www.innovoice.fi/tililuotto. Palvelun käyttö edellyttää henkilö- ja luottotietojen tarkistuksen.

Ota meihin yhteyttä

Scandia Rent -tili palvelun mahdollistaa Innovoice Oy yhteistyössä Arvato Financen kanssa.

Laskun tai osamaksutilin maksuihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä rahoitusyhtiö Arvato Financen asiakaspalveluun:

020 7229 488
innovoice.fi@arvato.com

Muissa asioissa yhteydenotot ja tiedustelut Innovoicen asiakaspalveluun:

09 4241 2303 (ma–to 10–16)
asiakaspalvelu@innovoice.fi

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Niitä käytetään myös sivustomme kävijämäärän ja mainontamme mittaukseen. Hyväksyt evästeiden käytön laitteessasi jatkamalla sivuston käyttöä. Lue lisää
OK