Scandia Rent -tilillä maksat joustavasti!

Scandia Rentillä maksaminen on nyt entistä joustavampaa. Kuluttaja-asiakkaana voit maksaa normaalien henkilöautojen, kuin myös hyötyajoneuvojen vuokraukset joustavasti osamaksulla.

Scandia Rent -tili

Scandia Rent -tili toimii kuin luottokortti. Voit valita sen maksutavaksi kun asioit toimipisteessä tai kun olet tekemässä varausta verkossa. Osamaksua voi käyttää yhteen tai useampaan vuokraukseen, uudet ostoksesi lisätään olemassa olevalle tilille, joka laskutetaan sinulta kerran kuukaudessa. Osamaksu on sinulle joustava maksuvaihtoehto, sillä maksuajan voit valita itse luoton summasta riippuen aina 24 kuukauteen asti.

Toimipisteessä:

Scandia Rent -tili on heti käytössäsi kun asioit toimipisteessä. Osamaksusopimusta ei erikseen tarvitse tehdä, vaan lähetämme kotiisi laskun, jonka voit eräpäivään asti muuttaa osamaksuksi laskulle kirjatun ohjeen mukaisesti.

Verkkokaupassa:

Scandia Rent -tiliä voit käyttää myös silloin, kun teet varauksesi suoraan verkkokaupassa.

Valitse varauksen yhteydessä maksutavaksi osamak- su, päätä maksuaika ja tunnistaudu verkkopankki- tunnuksilla, jolloin varaus sekä maksu on hoidettu yhdellä kertaa.

Scandia Rent -tilin kustannukset ja todellinen vuosikorko

Tilin avausmaksu: 9,50 €

Luotonhoitomaksu: 2,90 €/kk

Luoton vuosikorko: 19,50 %

Todellinen vuosikorko on riippuvainen avoimesta kokonaissaldosta. Esimerkki: Kun teet 1000 € osamaksusopimuksen heti ostohetkellä jonka maksuaika on 12kk tasaerin on kuukausittain maksettava erä 94,68 € ja todellinen vuosikorko 27,13%. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1136,68 €, josta luottokustannusten osuus on 136,16 €.

Ota meihin yhteyttä

Scandia Rent -tili palvelun mahdollistaa Innovoice Oy yhteistyössä arvato Financen kanssa.

Laskun tai osamaksutilin maksuihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä rahoitusyhtiö arvato Financen asiakaspalveluun:

+358 (0) 207 229 462

innovoice.fi@arvato.com

Muissa asioissa yhteydenotot ja tiedustelut Innovoicen asiakaspalveluun:

09 4241 2303 (ma-to 10-16)

asiakaspalvelu@innovoice.fi