Scandia Rent Autovuokraamo
Mänttä

Seppälän puistotie 2
35800 Mänttä
046 9237051
mantta@scandiarent.fi
Ma - Pe 08:00-17:00
24 h päivystys

Scandia Rent on yksi Suomen suurimmista autovuokrausketjuista, jonka juuret juontavat Suomen ensimmäiseen autovuokraamoon. Yrittäjävetoinen toimintamallimme takaa sen, että tarjoamme aina parasta paikallista autovuokrausta. Paikallinen yrittäjämme on aina valmiina palvelemaan autovuokrausasioissa.

Valikoimastamme löytyvät henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila- autot, maasturit sekä kuorma-autot. Automme ovat aina uusia ja puhtaita. Palvelemme myös pitkäaikaisissa vuokrauksissa sekä yksityisten ja yritysten leasingtarpeissa.

Scandia Rent toimii läheisessä yhteistyössä paikallisten autokorjaamoiden, autoliikkeiden sekä hinausyrittäjien kanssa. Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, niin Scandia Rent järjestää sijaisauton toivomaanne paikkaan. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. 

Scandia Rent on pitkäaikainen hansel sopimustoimittaja, joka palvelee valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä valtakunnallisesti. Palvelemme autonvuokraus -ja minileasingasioissa.

Scandia Rent on LähiTapiolan, Turvan ja POP vakuutuksen virallinen valtakunnallinen sijaisautoyhteistyökumppani

  • scandiarent palvelukuva

    24h Scandia Rent 
    Assistance- tiepalvelu

  • scandiarent palvelukuva

    All inclusive 
    – ei yllättäviä kuluja!

  • scandiarent palvelukuva

    Valtakunnallinen 24/7
    palveluverkosto- missä vain liikutkin

  • scandiarent palvelukuva

    Monipuolinen
    kalustovalikoima