Autovuokraamot Helsinki

Scandia Rent palvelee Helsingin alueelle usean toimipisteen voimin.

Tarjoamme parasta paikallista palvelua Helsingin alueella ja verkostostamme löydät varmasti lähellä olevan palvelevan autovuokraamon.

Scandia Rent Helsingin autovuokraamoiden valikoimista löydät erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja erilaisiin tarpeisiin, tila- autoja sekä pikkubusseja. Palvelemme kuluttaja- ja yritysasiakkaat ison autokalustomme ansiosta, josta löydät varmasti tilanteeseen sopivan vaihtoehdon.

Tervetuloa palveltavaksi!
 

Scandia Rentin kanssa matkasi onnistuu

 • scandiarent palvelukuva

  24h Scandia Rent 
  Assistance -tiepalvelu

 • scandiarent palvelukuva

  All inclusive 
  - ei yllättäviä kuluja!

 • scandiarent palvelukuva

  Valtakunnallinen 24/7
  palveluverkosto - missä vain liikutkin

 • scandiarent palvelukuva

  Monipuolinen
  kalustovalikoima

Scandia Rent - parasta paikallista palvelua

Scandia Rent on suuri, luotettava ja täysin kotimainen autonvuokrausketju. Olemme samalla Suomen vanhin autovuokraamo, mikä on meille kunnia-asia. Scandia Rent -palveluverkosto kattaa yli 100 toimipistettä, jotka palvelevat Hangosta Sodankylään. Tule palveltavaksesi lähimpään Scandia Rent -toimipisteeseen tai varaa auto kätevästi verkkosivujen kautta!

2500 auton valikoimastamme löydät varmasti mieleisesi vuokra-auton, oli kyse sitten henkilö- tai pakettiautosta. Kotisivujemme kautta varaat auton kätevästi myös ulkomaille.

Scandia Rent 100 % suomalaista autovuokrauspalvelua
Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Niitä käytetään myös sivustomme kävijämäärän ja mainontamme mittaukseen. Hyväksyt evästeiden käytön laitteessasi jatkamalla sivuston käyttöä. Lue lisää
OK