Vuokraukset ulkomaille
Vuokraukset Suomeen
Vuokraustyyppi:
Normaali Viikonloppu
Noutopaikka:
Palautuspaikka:
Valitse ensin noutopaikka.
Alkaa:
   klo: :
Loppuu:
   klo: :
Tähdellä (*) merkittyinä kellonaikoina lisätään palvelumaksu 40 €
Kilometrit:
Kampanjakoodi:
Sopimusasiakkaat

Liikennevahingon syyttömänä osapuolena sinulla voi olla oikeus sijaisautoon oman autosi korjauksen ajaksi. Syyllisen osapuolen vakuutusyhtiö korvaa vuokrakustannuksista 94% jos sinulla on oma tai rahoitusleasingauto ja 100% jos olet hankkinut autosi huoltoleasingillä. Vakuutusyhtiö korvaa Scandia Rentille korkeintaan omaa autoasi vastaavan sijaisautovuokrauksen autokorjaamon ilmoittamalta korjausajalta. Loman tai sairasloman ajalta vakuutusyhtiö ei korvaa vuokrauskuluja ellei niistä ole erikseen sovittu maksavan vakuutusyhtiön kanssa, samoin kuin auton lunastustapauksissa, vuokra-ajan ylittäessä 14 vrk.


Varaa Scandia Rent - sijaisauto, saat rahanarvoisia merkittäviä etuja:
 • Pienennetty omavastuu* veloituksetta (arvo 10 - 18,-/vrk)
  *
  Vuokra-autolla aiheutuneen vahingon varalle määritellystä omavastuusta.

 • Sijaisauton toimitus ja palautus kaupunkialueelle toimistoaikana veloituksetta.
   
 • Ja mikä parasta, meidän hinnoittelussa ei ole yllättäviä, piiloitettuja kustannuksia - Tiedät lähtiessä mikä on mahdollinen maksuosuutesi.

Liikennevahingon sattuessa ole yhteydessä vakuutusyhtiöön ja selvitä heidän kanssaan, oletko oikeutettu saamaan liikennevakuutuksen perusteella korvausta sijaisauton vuokrauskustannuksista. Liikennevakuutusyhtiöt voivat yleensä antaa luvan laskuttaa vuokrauskuluista suoraan yhtiötä ja sinulle jää vain omavastuuosuutesi maksettavaksi. Liikennevakuutusyhtiö ratkaisee samalla, millaisen kokoluokan sijaisauton vuokrauskustannukset liikennevakuutuksesta voidaan korvata. Mikäli omaan kaskovakuutukseesi sisältyy sijaisauton korvaava vakuutus, kannattaa olla yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön ja selvittää, millaisen sijaisauton kustannukset vakuutuksesta voidaan korvata.


Toimi seuraavasti:
 • Tee vahinkoilmoitus.  ja toimita se viipymättä syyllisen osapuolen vakuutusyhtiöön.  Pdf-kaavake: (fennia) (pohjola) (tapiola)
 • Täytä käyttötarveselvitys ja toimita se Scandia Rentiin tai vastapuolen vakuutusyhtiöön. pdf-kaavake: (pohjola) (tapiola)
 • Varaa Scandia Rent toimipaikasta sijaisauto käyttöösi
Palvelevaa autovuokrausta - autovuokraamo Scandia Rent

Copyright © Scandia Rent, 2008 - 2017
Suunnittelu & toteutus : Tujaus Oy